Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
Aperitive

Pasta de masline cu avocado

written by Corina Ureche octombrie 25, 2012

Va promiteam aici ca va voi arata cum sa preparati o pasta de masline acasa, o pasta cremoasa foc.

Am folosit rondele de masline kalamata Xenia, distribuite de Robadunas. Dupa cum veti vedea mai jos, nu am folosit nici un condiment pentru ca maslinele mi-au asigurat toata savoarea pastei. Sunt suficient de sarate si aromate, astfel ca nu aveti nevoie de nimic altceva. Daca nu va place usturoiul puteti sa il inlocuiti cu ceapa, iar daca nici ceapa nu va place puteti sa folositi doar avocado si masline.
Nu uitati ca oricand puteti trimite un e-mail la robadunas@gmail.com pentru informatii despre produsele cele maslinoase. Trebuie sa le incercati doar o singura data ca apoi sa le iubiti pentru totdeauna!
 
 
Ingrediente
– 4 linguri rondele de masline kalamata
-un avocado
-2 catei de usturoi
-putina zeama de lamaie (o lingura)
Maslinele, avocado si usturoiul se pun in blender si se mixeaza pana cand se obtine o pasta omogena, apoi  se adauga si lamaia. Pasta se depoziteaza in borcane curate si poate fi pastrata la frigider pana la 2 saptamani (poate si mai mult, la noi atat a rezistat tentatiei 🙂 ).
Pasta se serveste pe paine prajita sau biscuiti sarati.
 

 

 

Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email
2 comments
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Guguluf cu lamaie si merisoare-La multi ani Pofta vine gatind!
next post
Cannelloni cu pui

You may also like

Dovlecel pane

ianuarie 13, 2010

Salata de vinete cu iaurt

noiembrie 1, 2010

Prajitura aperitiv

ianuarie 9, 2010

Tartine cu somon afumat

martie 24, 2012

Pesto de patrunjel cu nuci

mai 22, 2020

Rulada cu sunca si crema de branza

decembrie 19, 2023

Camembert copt cu usturoi si cimbru

mai 9, 2012

Chiftele de peste cu malai

decembrie 28, 2012

Chiftele de cartofi cu branza

ianuarie 7, 2010

Dovlecel pane crocant

mai 4, 2020

2 comments

Mari octombrie 31, 2012 - 6:16 pm

Cred ca mi-ar place si mie. Dar nu stiu daca gasesc masline kalamata Xenia?

Reply
Corina Ureche octombrie 31, 2012 - 6:17 pm

pentru detalii despre masline foloseste adresa pe care am lasat-o mai sus.

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ