Va promiteam aici ca va voi arata cum sa preparati o pasta de masline acasa, o pasta cremoasa foc.
Am folosit rondele de masline kalamata Xenia, distribuite de Robadunas. Dupa cum veti vedea mai jos, nu am folosit nici un condiment pentru ca maslinele mi-au asigurat toata savoarea pastei. Sunt suficient de sarate si aromate, astfel ca nu aveti nevoie de nimic altceva. Daca nu va place usturoiul puteti sa il inlocuiti cu ceapa, iar daca nici ceapa nu va place puteti sa folositi doar avocado si masline.
Nu uitati ca oricand puteti trimite un e-mail la robadunas@gmail.com pentru informatii despre produsele cele maslinoase. Trebuie sa le incercati doar o singura data ca apoi sa le iubiti pentru totdeauna!
Ingrediente
– 4 linguri rondele de masline kalamata
-un avocado
-2 catei de usturoi
-putina zeama de lamaie (o lingura)
Maslinele, avocado si usturoiul se pun in blender si se mixeaza pana cand se obtine o pasta omogena, apoi se adauga si lamaia. Pasta se depoziteaza in borcane curate si poate fi pastrata la frigider pana la 2 saptamani (poate si mai mult, la noi atat a rezistat tentatiei 🙂 ).
Pasta se serveste pe paine prajita sau biscuiti sarati.
Pofta buna!
2 comments
Cred ca mi-ar place si mie. Dar nu stiu daca gasesc masline kalamata Xenia?
pentru detalii despre masline foloseste adresa pe care am lasat-o mai sus.