Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
AperitiveMancaruri

Pancakes cu spanac – Clatite cu spanac

aprilie 15, 2021

4 retete la Airfryer

aprilie 4, 2021

Paste scoici umplute cu ricotta si spanac

martie 11, 2021
MancaruriMic dejun

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021

Tocana de porc cu legume la slow cooker

ianuarie 29, 2021

Paine fara gluten

ianuarie 25, 2021
AperitiveMancaruri

Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

ianuarie 20, 2021

Chiftele de ton la cuptor

noiembrie 4, 2020

Tarta cu malai

octombrie 21, 2020
AperitiveDesertMancaruri

Focaccia cu struguri – Schiacciata con l’uva

octombrie 2, 2020

Cartofi dulci umpluti

septembrie 17, 2020

Piept de pui cu cascaval si sos de rosii

august 26, 2020
Aperitive

Guacamole

written by Corina Ureche aprilie 7, 2012
O reteta ideala pentru week-end, de savurat alaturi de prieteni la un film sau un pahar de bere.
Guacamole este o reteta mexicana, iar numele inseamna sos de avocado (mole=sos, aguacate=avocado).

Ingrediente
-2 avocado
-o rosie
-o ceapa rosie mica
-5-6 fire de coriandru proaspat
-fulgi de ardei iute
-putina zeama de lamaie
-sare

Avocado se taie transversal si se scoate miezul din coji, se taie cuburi si se paseaza intr-un blender. Puteti sa pasati avocado pana cand obtineti o pasta fina, eu i-am lasat o textura mai consistenta.
Rosia se spala si se taie in patru, se scot semintele si se taie cubulete micute. Ceapa se taie marunt marunt, iar coriandru se toaca.
Intr-un vas se amesteca avocado cu rosia si ceapa, se pun fulgi de ardei iute (dupa gust), zeama de lamaie si sare. Se amesteca si se poate servi.
Serviti guacamole imediat pentru a evita oxidarea.
Tot pentru a impiedica oxidarea incepeti sa taiati rosia, ceapa, coriandru si abia la sfarsit avocado. Deasemenea, puteti sa pasati toate ingredientele in blender, iar daca nu aveti coriandru puteti folosi patrunjel.
Se serveste alaturi de nachos sau tortilla chips.

Print Friendly, PDF & Email
avocadoretete mexicanerosii
1 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Papanasi fierti aromati cu vanilie
next post
Electrolux duce Passion4Cooking la nivel national

You may also like

Rulouri cu spanac si ceapa verde

martie 5, 2020

Camembert copt cu usturoi si cimbru

mai 9, 2012

Chiftele de dovlecel si marar

ianuarie 13, 2010

Paine umpluta cu masline si rosii

octombrie 16, 2012

Chiftele de peste in sos de usturoi la...

ianuarie 27, 2013

Prajitura aperitiv

ianuarie 9, 2010

Mini omlete cu sunca si cascaval la cuptor

martie 5, 2018

Clatite pane umplute cu sunca, porumb si ciuperci

aprilie 26, 2010

Oua vopsite cu coji de ceapa

aprilie 17, 2020

Foietaj umplut – 2 idei de luat la...

mai 29, 2020

1 comment

simplu si bun martie 24, 2013 - 12:15 pm

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Promotion Image




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi

Cauta si aici

aluat (15) aperitive (10) biscuiti (12) branza (11) capsuni (16) cartofi (27) cascaval (10) chiftele (18) ciocolata (30) ciuperci (22) desert (30) dovlecel (17) dulceata (13) lamaie (14) mancare la pachet (23) masline (13) mic dejun (14) morcovi (25) mozzarella (11) nuca (21) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (18) porc (13) prajitura (23) pui (18) retete cu pui (18) retete italienesti (14) retete la cuptor (26) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (12) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (43) retete simple si usoare (96) rosii (29) salata (17) selgros (40) selgros cauta pasiunea (14) sfaturi utile (14) spanac (17) usturoi (18) zmeura (14)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ