Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
MancaruriUncategorized

Risotto cu rosii

august 3, 2022

3 idei delicioase cu vinete

iunie 21, 2022

Salata de conopida si oua fierte

mai 31, 2022
Mancaruri

Cartofi noi cu dovlecel in sos de branza

mai 26, 2022

Ciuperci umplute cu pui si bacon

mai 18, 2022

Foietaj cu oua de prepelita si crema de branza

martie 28, 2022
Mancaruri

Radacinoase la cuptor cu sos de ricotta si usturoi copt

ianuarie 31, 2022

Tarta sarata fara blat

ianuarie 17, 2022

Rulouri cu pesto si branzeturi

noiembrie 8, 2021
Mancaruri

Dovleac umplut cu ciuperci

octombrie 4, 2021

Idei de pranz la birou

octombrie 2, 2021

Dorada la cuptor

septembrie 18, 2021
MancaruriPeste

Pastrav a la Venitienne

written by Corina Ureche decembrie 30, 2012
Pastrav a la Venitienne este o reteta pe care tot mi-am dorit sa o incerc. Iata ca finalul acestui an a facut acest lucru posibil. Se spune ca de Anul Nou este bine sa mancam peste ca sa trecem peste greutatile din noul an ca pestele prin apa. Superstitie sau nu, o masa cu peste este binevenita dupa mancarurile grele si grasute consumate in perioada sarbatorilor.
Azi va prezint o reteta foarte frumoasa de preparare a pastravului, o reteta usor de pregatit cu un rezultat delicios. O adevarata minunatie, va asigur.
Asadar, la revedere 2012! Ai fost un an bun si prietenos cu noi, insa asteptam cu nerabdare sa vedem ce ne rezerva 2013. Ne dorim multa sanatate ca apoi pe celelalte le facem noi.
Sanatate va doresc si voua, cei care cititi acest blog. Va multumesc ca ma urmariti si ma incurajati…si nu uitati: urmati-va pasiunile!
La multi ani!
 

Ingrediente Pastrav a la Venitienne

– 2 pastravi
-2 linguri de unt
– 1/2 lingurita menta uscata si maruntita
-1/2 lingurita cimbru
-1/2 rozmarin
-2 catei de usturoi pisati
– putina coaja de lamaie
-sare si piper
-pesmet
-ulei de masline
Intr-un bol se amesteca untul si condimentele pana cand se omogenizeaza compozitia. Pastravii curatati si spalati se umplu cu acest amestec, se stropesc cu ulei de masline si se lasa la frigider cca o ora. Dupa acest timp se tavalesc pestii prin pesmet, apoi se pun pe gratarul de la cuptorul preincalzit. Se lasa la cuptor pana cand pestii sunt rumeniti, adica in jur de 20-25 de minute.
Sub gratar asezati o tava cu hartie de copt.
Serviti pastravii alaturi de salata si sos de usturoi.
Pofta buna!
Reteta am preluat-o de aici, multumesc Andrada!
Print Friendly, PDF & Email
pastravpeste
2 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Chiftele de peste cu malai
next post
Cheesecake cu ricotta si caise

You may also like

Crema de sardine cu branza si rosii uscate

noiembrie 20, 2018

Somon la cuptor cu portocale

februarie 25, 2013

Dorada la cuptor

septembrie 18, 2021

Macrou file cu ciuperci si cascaval

mai 19, 2010

Sardine file la cuptor

aprilie 26, 2021

Curry de creveti si lapte de cocos

iunie 24, 2020

Chiftele de peste in sos de usturoi la...

ianuarie 27, 2013

Cod file in aluat de bere

martie 17, 2010

Pastrav in crusta de malai

decembrie 11, 2017

Pastrav la cuptor

februarie 20, 2012

2 comments

Simona ianuarie 4, 2013 - 2:50 pm

An Nou fericit, plin de bucurii si realizari iti doresc!!
La Multi Ani!!!

Reply
catkitchen ianuarie 4, 2013 - 2:50 pm

Si noi pasim in noul an cu peste pe masa !! Il adoram in orice combinatie !!
La multi ani , draga mea !!! In noul AN iti doresc multa sanatate , liniste si impliniri pe toate planurile !!
Te imbratisez !!

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Promotion Image

Facebook

Facebook

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) branza (11) capsuni (17) cartofi (29) chiftele (18) ciocolata (33) ciuperci (24) desert (31) dovlecel (19) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (29) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (26) mozzarella (11) nuca (22) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (19) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (20) retete italienesti (14) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (15) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (44) retete simple si usoare (117) rosii (31) salata (17) selgros (54) selgros cauta pasiunea (15) sfaturi utile (14) spanac (17) usturoi (19) vinete (11) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ