O reteta, ce zic eu, merita incercata. Sunt usor dulci de la porumb si acrisoare de la bulion. Daca aveti rosii proaspete, carnoase si zemoase nu ezitati sa adaugati 1-2 in compozitie.
Ingrediente
1 pachet paste (am avut spaghete)
1 conserva mica porumb
300 g de carne tocata
1 ceapa
1-2 catei de usturoi
150 ml bulion sau sos de rosii
cimbru
sare
piper
boia dulce
cateva fire de patrunjel proaspat.
Ceapa se caleste, se adauga carnea si se tine pe foc pana cand isi schimba culoarea. Apoi se adauga bulionul sau sosul de rosii, se condimenteaza cu cimbru, piper si boia (sare se pune la urma dupa gust), se mai adauga si o cana de apa si se lasa la fiert pe foc mic pana cand scade sosul si ingroasa. Pe final se adauga porumbul si usturoiul pisat.
Pastele se servesc fierbinti cu branza razuita pe deasupra si patrunjel tocat marunt presarat.
4 comments
Buoni! Ciao
Sabrine
DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!
Un premiu frumos te asteapta la mine pe blog.Sarbatori fericite!!
place si asta!