Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

4 retete la Airfryer

aprilie 4, 2021

Paste scoici umplute cu ricotta si spanac

martie 11, 2021

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021
Mancaruriporc

Tocana de porc cu legume la slow cooker

ianuarie 29, 2021

Paine fara gluten

ianuarie 25, 2021

Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

ianuarie 20, 2021
AperitiveMancaruri

Chiftele de ton la cuptor

noiembrie 4, 2020

Tarta cu malai

octombrie 21, 2020

Focaccia cu struguri – Schiacciata con l’uva

octombrie 2, 2020
Mancaruri

Cartofi dulci umpluti

septembrie 17, 2020

Piept de pui cu cascaval si sos de rosii

august 26, 2020

Vinete cu parmezan la cuptor

august 6, 2020
AperitiveMancaruri

Sufleu de branza cu mucegai

written by Corina Ureche aprilie 22, 2012
De acest sufleu este vinovata Oana. L-am vazut la ea de cand l-a publicat si de atunci imi statea pe cap si numa nu stiam cand sa il incerc. Pana la urma am reusit!
Cum sa va zic?! E sublim acest sufleu! Gustul, aroma, textura, aspectul..toate m-au incantat.
Sper din suflet sa il incercati si voi.

Ingrediente
-200 ml smantana lichida
-2 oua
-150 g branza gorgonzola
-3 linguri faina alba
-unt 1 1/2 lingura
-putina nucsoara

Retineti din unt o jumatate de lingurita pentru a unge formele la final. Restul il topiti intr-o cratita, apoi adaugati faina si amestecati energic . Turnati smantana lichida in cratita si amestecati pana cand obtineti o textura cremoasa, apoi adaugati pe rand galbenusurile de la oua.

Dupa ce ati incorporat galbenusurile adaugati branza faramitata si amestecati pana cand aceasta este topita si obtineti un amestec omogen.

Separat se bat cele 2 albusuri spuma si se adauga la restul compozitiei. Se amesteca usor cu miscari ample.

Se ung formele cu unt si se toarna in fiecare compozitie de sufleu. Nu umpleti complet formele, caci acesta va creste!
Din cantitatile de mai sus mi-au iesit 4 partii.
Dati la cuptor cca 30 de minute, pana cand sufleurile sunt crescute frumos si rumene.
Sa nu va speriati daca odata scoase din cuptor acestea se mai lasa…asa fac ele 🙂
Serviti sufleurile calde! Poate constitui un aperitiv mai sofisticat.

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
branzagorgonzola
1 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Fructe in ciocolata amaruie
next post
Supa crema racoroasa de legume

You may also like

Chiftele la cuptor (cu carne de vita)

decembrie 1, 2010

Chiftele crocante

martie 27, 2012

Pesto de legume coapte cu nuca

ianuarie 6, 2020

Prajitura aperitiv

ianuarie 9, 2010

Piept de pui in fulgi de porumb

iunie 20, 2012

Hamburger si cartofi copti

martie 12, 2014

Pancakes sarate cu ceapa verde

mai 4, 2020

Chiftele de cartofi cu branza

ianuarie 7, 2010

Bruschete cu ciuperci

mai 4, 2010

Paine fara gluten

ianuarie 25, 2021

1 comment

Cristina aprilie 24, 2012 - 6:05 pm

Daca tot sunt prima, chiar as gusta unul…

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Promotion Image




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi

Cauta si aici

aluat (15) aperitive (10) biscuiti (12) branza (11) capsuni (16) cartofi (27) cascaval (10) chiftele (18) ciocolata (30) ciuperci (22) desert (30) dovlecel (17) dulceata (13) lamaie (14) mancare la pachet (22) masline (13) mic dejun (13) morcovi (25) mozzarella (11) nuca (21) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (18) porc (13) prajitura (23) pui (18) retete cu pui (18) retete italienesti (14) retete la cuptor (26) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (12) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (43) retete simple si usoare (95) rosii (29) salata (17) selgros (40) selgros cauta pasiunea (14) sfaturi utile (14) spanac (16) usturoi (18) zmeura (14)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ