Tarta sarata fara blat sau quiche fara blat – o idee delicioasa si rapida care te scoate din impas la orice masa, fie mic dejun, fie pranz sau cina. Fiind fara blat si numarul caloriilor scad simtitor, asa ca putem manca fara remuscari. Tarta este foarte gustoasa atat calda, cat si rece, ceea ce o face numai buna de impachetat in caserola pentru pranzul de la birou. Adaugati o salata, dar nu e obligatoriu, si aveti un pranz pe cinste!
Ingredientele nu trebuie sa ramana batute in cuie, pot fi adaptate in functie de gusturile si preferintele voastre. Poate nu va place ceapa, asa ca o puteti inlocui cu felii de ardei colorati trasi la tigaie. Poate nu va place mazarea, caz in care puteti alege fasolea verde sau ciuperci. Ideea este sa va lasati imaginatia sa zburde, mereu ies mancaruri delicioase.
La capitolul branzeturi eu am cumparat branza gruyere, fiind de nelipsit intr-un quiche clasic. Insa la fel de bine va puteti indrepta atentia spre gouda sau chiar un cascaval clasic. Da, chiar si cel afumat se potriveste.
Fara alte introduceri, haideti sa vedem reteta noastra de azi!
Ingrediente Tarta sarata fara blat
- 100g broccoli fiert
- 100g mazare fiarta
- o ceapa rosie mare
- 5-6 fasii prosciutto crudo
- 100g gruyere razuit
- 4 oua mari
- 150ml smantana pentru gatit
- sare
- piper
- putina nucsoara
- 2 linguri ulei de masline
APASA PLAY MAI JOS SI VEZI RETETA IN FORMAT VIDEO
 
2 comments
Buna Corina! Te urmaresc (va urmaresc de fapt pe toti 😀 ) pe insta, si vroiam sa iti las un comment si aici, pentru ca am incercat tarta asta aseara! A iesit absolut superba, multumesc mult, mult! Super usor de facut, si perfecta pentru noi pentru pranz / cina.
Eu am inlocuit cu cascaval vegan (aveam in frigi) si am pus si niste ardei cam tristy 😀 – a iesit minunat, multumesc mult, mult de tot!
Te pup
Alexandra draga, iti multumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase. Te pup!