Zis si facut! A iesit o mancare de sambata dupa-masa excelenta si foarte satioasa!
Ingrediente
-cannelloni
Pentru umplutura
-spanac (cca 400 de grame)
-urda (cca 200 de grame)
-usturoi (2 catei)
-putin lapte
-cascaval
-putin unt ( o lingurita)
-sare
piper
Ingrediente pentru sosul Bechamel
unt
faina
lapte
nucsoara
sare
Prima data pregatim umplutura.
Intr-o tigaie topim untul si calim usturoiul taiat marunt. Adaugam sanacul si il sotam ateva minute (eu am avut congelat), adaugam putin lapte, sare si piper si il lasam sa pret de 2-3 clocote pe foc. Il tragem de pe foc si il lasam putin sa se racoreasca. Adaugam urda si omogenizam compozitia. Cu acest amestec umplem cannelloni.
Apoi ne pucam de sosul Bechamel. Eu il fac asa: Topim untul intr-o cratita (am folosit o lingura de unt). Adaugam faina (cca 2 linguri) si amestecam incontinuu ca sa nu se faca cocoloase. Turnam laptele si amestecam pana cand obtinem un sos omogen si grosut. La final se adauga sare si nuscoara.
Asamblare:
Ungem un vas cu unt si turnam sos bechamel, apoi aranjam cannelloni unul langa celalalt.
Pe deasupra mai turnam sos bechamel si radem cascaval.
Dam vasul la cuptor pana cand se rumeneste frumos pe deasupra, dar verificam si cu o furculita daca pastele sunt moi.
Pofta buna!
5 comments
Buna.
Sunt Cornelia si as vrea sa te rog daca esti dispus/a sa faci un schimb de linkuri cu siteul meu despre Rodie. Voi incerca sa acopar tot ce se poate despre fructul Rodiei.
Siteul se afla aici http://www.rodie.info/
Ma poti contacta folosind pagina de contact de pe site.
Astept un raspuns.
Multumesc pentru timpul acordat.
Arata super…sunt o bunatate ..si noua ne plac mult!
Complimente ,ai un blog delicios!
pe curand!
Arata foarte fain, ti se face pofta cand te uiti…
Ce bine arata.. asi manca macar unu.
Ce bine arata!!!!!!