Daca va place branza cu mucegai o sa va placa si ciupercile umplute astfel.
Ingrediente
-ciuperci champignon proaspete si nu foarte mari
-branza camembert
-cimbru
Curatam ciupercile si le spalam bine. Branza camembert o taiem felii. Intr-o tava punem hartie de copt si ciupercile. In fiecare ciuperca punem o felie de branza si presaram cimbru.
Dam tava la cuptorul preincalzit pana cand ciupercile sun moi si branza topita, adica in jur de 20 de minute la o temperatura medie.
Serviti ciupercile reci ca si aperitiv.
Merg mai bine ciupercile nu foarte mari, ci micute cat pentru o imbucatura. Sunt mai aspectoase, zic eu.
Pofta buna!
2 comments
Buna!
Cum arata, salivez…eu sunt fana ciuperci si branza camembert.
Ai un premiu la mine pe blog http://justmealejandra.blogspot.com/2012/01/cute-blog-award.html
Pupici!
Salut Alexandra, ma bucur ca iti plac ciupercile mele! Multumesc pentru premiu