Daca nu ati incercat reteta asta trebuie sa va spun ca nici nu stiti ce pierdeti 🙂 O sa imi dati dreptate.
Daca nu ati incercat reteta asta trebuie sa va spun ca nici nu stiti ce pierdeti 🙂 O sa imi dati dreptate.
Avem nevoie de:
-un piept de pui (mai mare)
-felii de cascaval
-ciuperci (eu am avut o conserva in ulei si condimente)
-3-4 catei de usturoi
-ulei de masline
-sare
-boia
-oregano
-menta maruntita
Intr-un vas amestecam ulei de masline cu condimente. Pieptul de pui il feliem, dar nu foarte subtire. Trecem carnea prin amestecul de ulei si o punem intr-un vas termorezistent. Cateii de usturoi ii feliem subtire, patrunjelul il tocam si le adaugam peste carne. Mai punem si ciuperci si dam la cuptor vasul pana cand carnea se rumeneste usor.
Dupa aceasta, scoatem vasul si punem feliile de cascaval una langa cealalta deasupra carnii. Presaram menta maruntita (uscata) si oregano si dam din nou la cuptor pana cand cascavalul este topit si rumenit pe deasupra.
Pofta mare!
12 comments
Foarte apetisant.Mi-ai facut pofta.
Weekend placut.
e crima sa ma uit la ora asta pe blogul tau! imi ploua in gura deja…
arata foarte bine si sigur e delicios asa ca nu-mi ramane decat sa-ti spun pofta buna sau mai degraba sa-ti fie de bine :*
o zi minunata!
ce pofta mi-ai facut iar. Si am alte planuri azi :))
Of 😛
Va multumesc frumos de aprecieri! Reteta este intradevar minunata
Am executat-o azi si a facut furori. A iesit delicioasa.
Te pup
Alexandra sa va fie de bine! Pupici
a iesit bestial .. asteptam devorarea .. dar sa se raceasca intai :))
Alina ma bucur ca l-ai incercat!!
F.simplu d facut si f.bun:D
super reteta..ma si apuc sa gatesc..:-)
super reteta,ma si apuc de gatit..:-)