Ingrediente
– carne de porc
– ou
– faina alba
– pesmet
– sare si piper
-oregano si busuioc uscate
-ulei pentru prajit (eu folosesc de palmier)
– carne de porc
– ou
– faina alba
– pesmet
– sare si piper
-oregano si busuioc uscate
-ulei pentru prajit (eu folosesc de palmier)
Carnea de porc se feliaza si se bate cu un ciocanel special pentru carne. Eu pun feliile de carne in folie alimentara si apoi le bat, astfel nu murdaresc deloc fundul de lemn si in jurul lui, iar carnea nu se rupe.
Se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina, ou batut si pesmetul care a fost amestecat cu oregano si busuioc, apoi se prajesc in ulei incins. Daca nu doriti sa le prajiti, le puteti pune intr-o tava in care ati pus hartie de copt si sa le dati la cuptor pana cand sunt rumene si aurite.
Se servesc alaturi de o garnitura sau o salata si daca doriti, stropite cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
2 comments
Arata superrrr. Sarbatori Fericite!
Criss merci mult, Sarbatori fericite si tie!