Vorba lunga, saracia omului…asa ca:
Am folosit pentr minunata mancarica
carne de porc
legume (amestec chinezesc congelat)
sos de soia
un plic de sos Sweet China (de la Cora am luat eu)
putina sare si putin piper
ulei pt prajit asa vreo lingura
Am taiat carnea fasii si am pus-o la marinat in sos de soia cu putina sare si un stop de piper. Dupa cca o ora am prajit scurt carnea in ulei si am adaugat legumele. Le-am dat peste cap de 2-3 ori si am adaugat plicul de sos si putina apa ca sa obtin ceva sos in plus.
Nu am mai lasat mult pe foc, sa fi fost vreo 20 de minute…
Am servit cu orez si a fost tare bun!
Pofta buna!
3 comments
Arata bine 🙂 La cat mai multe retete chinezesti!
Am un premiu si o leapsa pentru tine la mine pe blog, daca iti face placere.
O saptamana frumoasa!
foarte bine arata si destul de usor,,,,o sapatamana buna!!
Apetisant !!! Te asteapta pe blogul meu cateva premii de primavara…Te pup