Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
AperitiveMancaruri

Sufleu de branza cu mucegai

written by Corina Ureche aprilie 22, 2012
De acest sufleu este vinovata Oana. L-am vazut la ea de cand l-a publicat si de atunci imi statea pe cap si numa nu stiam cand sa il incerc. Pana la urma am reusit!
Cum sa va zic?! E sublim acest sufleu! Gustul, aroma, textura, aspectul..toate m-au incantat.
Sper din suflet sa il incercati si voi.

Ingrediente
-200 ml smantana lichida
-2 oua
-150 g branza gorgonzola
-3 linguri faina alba
-unt 1 1/2 lingura
-putina nucsoara

Retineti din unt o jumatate de lingurita pentru a unge formele la final. Restul il topiti intr-o cratita, apoi adaugati faina si amestecati energic . Turnati smantana lichida in cratita si amestecati pana cand obtineti o textura cremoasa, apoi adaugati pe rand galbenusurile de la oua.

Dupa ce ati incorporat galbenusurile adaugati branza faramitata si amestecati pana cand aceasta este topita si obtineti un amestec omogen.

Separat se bat cele 2 albusuri spuma si se adauga la restul compozitiei. Se amesteca usor cu miscari ample.

Se ung formele cu unt si se toarna in fiecare compozitie de sufleu. Nu umpleti complet formele, caci acesta va creste!
Din cantitatile de mai sus mi-au iesit 4 partii.
Dati la cuptor cca 30 de minute, pana cand sufleurile sunt crescute frumos si rumene.
Sa nu va speriati daca odata scoase din cuptor acestea se mai lasa…asa fac ele 🙂
Serviti sufleurile calde! Poate constitui un aperitiv mai sofisticat.

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
branzagorgonzola
1 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Fructe in ciocolata amaruie
next post
Supa crema racoroasa de legume

You may also like

3 idei delicioase cu vinete

iunie 21, 2022

Tarta cu malai

octombrie 21, 2020

Quiche cu somon si mazare

mai 22, 2018

Imam Baildi

septembrie 28, 2010

Sandvis cu legume si focaccia

martie 17, 2014

Ciuperci umplute cu pui si bacon

mai 18, 2022

Pachetele bolognese cu aluat dospit

ianuarie 19, 2016

Foietaj cu oua de prepelita si crema de...

martie 28, 2022

Pancakes sarate cu ceapa verde

mai 4, 2020

Salsa verde cu rosii

august 20, 2013

1 comment

Cristina aprilie 24, 2012 - 6:05 pm

Daca tot sunt prima, chiar as gusta unul…

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ