Puteti adauga sau scoate ingrediente din cantitatile date mai sus. Poate va place aroma de patrunjel sa fie mai pregnanta, asadar puteti sa puneti o lingura in plus. Sau orice alt ingredient.
Daca nu va place ansoa sau nu aveti la indemana puteti folosi cu succes ton maruntit sau chiar puteti sa eliminati complet acest ingredient. Jucati-va cu aromele!!
Reteta nu imi apartine, inspiratia a venit de pe internet de pe un site culinar din America. Urmeaza sa trec si linkul cand dau de reteta 🙂
8 comments
Arata foarte bine si cred ca este deosebit de gustoasa. O reteta care merita a fi incercata.
Hmm… Ce bine arata! Eu voi scoate fileul de ansoa 😛 dar in rest e super!
Faina reteta, dar cred ca eu o sa las rosiile cu coaja cu tot, ca nu m-oi ineca dintr-atata :))
Oh, Doamne cum arata sosul asta, Corinush!!! <3 <3 <3 I'm sooo hungry 😀
Oh, cum arata! Minunata reteta si chiar cred ca o sa o incerc si eu. Multumesc ca ai trimis-o la provocare, cred ca o sa avem o colectie de retete cu rosii inedite. Te pup xox
arata super, cred ca si gustul e la fel !
Eu n-as scoate fileurile de ansoa, dar as mai scoate din telina.Am s-o incerc
Oh, ce grozav arata! Trebuie neaparat testat, ca incrediente am din gradina.