Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
AperitiveMancaruri

Quiche cu telemea si verdeturi

mai 5, 2023

Dovlecei umpluti cu fasole si porumb

martie 31, 2023

Quesadilla cu spanac si feta

martie 8, 2023
Mancaruri

Sandvis cu hummus de sfecla rosie

ianuarie 12, 2023

Sos cu ciuperci pentru paste

noiembrie 9, 2022

Pui in sos de smantana cu mazare

octombrie 13, 2022
AperitiveMancaruri

Dovlecel pane

written by Corina Ureche ianuarie 13, 2010
Ingrediente

un dovlecel
sare
piper
2 oua
faina alba
pesmet

Dovlecelul se curata si se taie rondele subtiti. Se pune sare peste ele si se lasa o jumatate de ora pentru scurgerea apei.
Se dau prin faina alba, ou batut si condimentat si pesmet si se prajesc in ulei incins sau se coc la cuptor.
Se servesc atat calzi cat si reci alaturi de un sos de iaurt cu marar si usturoi, daca doriti.
Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email
dovleceloua
3 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Negresa cu bezea si gem
next post
Chiftele de dovlecel si marar

You may also like

Sandvis de student

mai 31, 2010

Camembert copt cu usturoi si cimbru

mai 9, 2012

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023

Chiftele crocante

martie 27, 2012

Quiche cu telemea si verdeturi

mai 5, 2023

Chiftele de dovlecel si marar

ianuarie 13, 2010

Pasta de jumari facuta in casa

ianuarie 5, 2016

Pate de pui facut in casa

februarie 17, 2014

Chiftele de soia de post

martie 8, 2010

Oua umplute cu ciuperci

ianuarie 16, 2012

3 comments

Daniela ianuarie 13, 2010 - 8:54 pm

Si aste-a la fel ,mmm…cu mujdei de usturoi,ce bune mai sant.Si cu mamaliguta si mai bune.
Pe curand.

Reply
Ina ianuarie 13, 2010 - 8:55 pm

cu mujdei e foarte bun…

Reply
Alexandrina ianuarie 14, 2010 - 11:52 am

Foarte bine ti-au iesit!
Dovleceii pane imi plac foarte mult, deci pe mine m-ai "nimerit" 😉

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Promotion Image

Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (34) ciuperci (25) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (26) nuca (23) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (20) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (16) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (48) retete simple si usoare (125) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ