Sosul asta este chiar delicios, nu glumesc 🙂 Sa il incercati!
Ingrediente
carne de porc
2 cepe rosii
3 catei de usturoi
150 ml de bulion
sare
piper
boia
cimbru
untura (nasucul fin poate folosi ulei sau unt)
Carnea de porc se taie in bucati de cca 1,5 cm grosime si se frige pe ambele parti in untura. Se scoate si in untura ramasa se caleste ceapa taiata nu foarte marunt. Cand devine usor transparenta se adauga carnea, bulionul se condimenteaza bine cu de toate si se completeaza cu apa sa treaca bine peste carne. Lasam sa fiarba pana se patrunde carnea bine,eu am lasat cca 50 de minute dupa care am adaugat usturoiul pisat si am lasat iar pe foc inca vreo 20 de minute. Sosul scade si se ingroasa…si este delicios,va garantez!
Am servit cu niste minunate muraturi asortate si orez.
Am servit cu niste minunate muraturi asortate si orez.
Pofta buna!
4 comments
Hi Corina,
ai observat si Tu ce Pozä träznet ti-a iesit ? Ungiul , Lumina…..Perfect…
Si Mincarea nu ti-asi refusa-o nici o Secundä. Incä Perfect
Salutäri Jacob
Jacob multumesc mult, e draguta poza asa-i 😛
si esti invitatul meu la o portie…oricand
buono! gustoso e saporito!! ciao!