Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
AperitiveMancaruri

Foietaj cu oua de prepelita si crema de branza

martie 28, 2022

Tarta sarata fara blat

ianuarie 17, 2022

Rulouri cu pesto si branzeturi

noiembrie 8, 2021
Mancaruri

Dovleac umplut cu ciuperci

octombrie 4, 2021

Idei de pranz la birou

octombrie 2, 2021

Dorada la cuptor

septembrie 18, 2021
MancaruriPaste

Paste cu ton si rosii pentru pauza de pranz

mai 28, 2021

Sardine file la cuptor

aprilie 26, 2021

Pancakes cu spanac – Clatite cu spanac

aprilie 15, 2021
Mancaruri

4 retete la Airfryer

aprilie 4, 2021

Paste scoici umplute cu ricotta si spanac

martie 11, 2021

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021
Desert

Panna cotta cu iaurt si capsuni

written by Corina aprilie 4, 2022
Panna cotta cu iaurt si capsuni

Panna cotta cu iaurt si capsuni – un desert super delicios si simplu de facut. Aceasta varianta cu iaurt este mult mai lejera decat cea cu smantana si este prietenoasa cu numarul de calorii. Acest lucru se datoreaza si faptului ca nu am folosit zahar, ci un indulcitor pe baza de stevia.

Incearca si reteta de Tarta cu panna cotta – click AICI!

Acest desert minunat poate fi pregatit si cu alte fructe, cum ar fi: zmeura, murele, afinele, visinele, mango. Sunt absolut convinsa ca va iesi la fel de delicios.

Panna cotta cu iaurt si capsuni

Ingrediente Panna cotta cu iaurt si capsuni

  • 200ml lapte
  • 300g iaurt grecesc
  • 200g capsuni
  • 10g gelatina granule (se poate folosi si foi de gelatina)
  • semintele de la o pastaie de vanilie
  • 80g indulcitor sau zahar (eu am folosit un indulcitor pe baza de stevia)
  • pentru servit: iaurt, frisca, fructe proaspete, alune maruntite sau ce mai doriti

Mod de preparare

1. Punem gelatina intr-un mic bol si turnam apa rece peste ea, cat sa o acopere. Lasam deoparte.

2. Intr-o cratita punem laptele, vanilia si indulcitorul. Punem cratita pe foc mic si lasam cat sa se incalzeasca laptele. Atentie, acesta nu trebuie sa fiarba! La temperatura de fierbere gelatina isi va pierde din calitatile de gelificare. Asadar, incalzim laptele.

3. Oprim focul si adaugam gelatina in lapte, amestecam pana este complet dizolvata.

4. Intr-un blender pasam capsunii si ii punem in lapte. (In lipsa unul blender, putem maruntii fructele cu o furculita pana obtinem un piure).

5. Adaugam si iaurtul grecesc si amestecam pana la omogenizare.

6. Turnam panna cotta in pahare transparente. Eu am folosit o palnie pentru a nu murdari peretii paharelor.

7. Dam paharele la frigider minimum 1-1,5 ore, apoi se poate servi.

Eu am pus in pahare cate o lingura de iaurt, capsuni si alune de padure tocate marunt.

Panna cotta cu iaurt si capsuni

Sper sa va placa reteta mea de Panna cotta cu iaurt si capsuni si sa o incercati cat mai curand. Pofta buna va doresc!

 

Print Friendly, PDF & Email
capsunidesert la paharfara zahargreen sugarpanna cottaretete la pahar
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Turte cu urda

You may also like

Cupcakes cu Nutella – reteta cu doar 3...

mai 16, 2017

Bomboane cu unt de arahide si fulgi de...

martie 15, 2019

Pavlova cu capsuni si cimbru

iunie 9, 2019

Budinca din seminte de chia, banane si pudra...

ianuarie 14, 2013

Tarta cu dulceata si nuca

septembrie 15, 2014

Salam de ciocolata alba cu fistic si merisoare

decembrie 13, 2017

Prajitura cu ciocolata si capsuni

mai 29, 2015

Pancakes cu banane și ovaz

iunie 12, 2019

Placinta cu morcovi si nuci

noiembrie 22, 2015

Prajitura cu merisoare

septembrie 9, 2013

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Promotion Image




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) aperitive (10) biscuiti (12) branza (11) capsuni (17) cartofi (28) chiftele (18) ciocolata (32) ciuperci (23) desert (31) dovlecel (17) dulceata (14) lamaie (14) mancare la pachet (27) masline (13) mic dejun (14) morcovi (25) mozzarella (11) nuca (22) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (19) patrunjel (11) porc (13) prajitura (24) pui (18) retete cu pui (18) retete italienesti (14) retete la cuptor (30) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (14) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (44) retete simple si usoare (106) rosii (31) salata (17) selgros (50) selgros cauta pasiunea (15) sfaturi utile (14) spanac (17) usturoi (19) zmeura (14)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ