Ingrediente
-300 grame de paste
-200 grame de ciuperci champignon
-4 linguri sos de rosii
-150 grame branza telemea
-o ceapa mica
-2 catei de usturoi
-sare
-piper
-2-3 fire de patrunjel
-putin ulei
Ceapa tocata marunt marunt si usturoiul taiat feliute le-am calit in putin ulei. Ciupercile taiate in patru se adauga langa ceapa si usturoi si se am prajesc cateva minute, apoi se adauga sosul de rosii, condimente dupa gust si un pahar de apa. Am lasat la fiert pana a scazut sosul si s-a ingrosat si am adaugat patrunjel tocat marunt.
Pastele le-am fiert al dente, le-am scurs de apa si le-am pus inapoi in oala (pastrati putina apa in care au fiert deoarece se leaga sosul mult mai bine de ele) si am adaugat branza faramitata. Am pus oala pe foc si am omogenizat pastele cu branza apoi am turnat sosul de ciuperci peste ele si am servit.
Pastele le-am fiert al dente, le-am scurs de apa si le-am pus inapoi in oala (pastrati putina apa in care au fiert deoarece se leaga sosul mult mai bine de ele) si am adaugat branza faramitata. Am pus oala pe foc si am omogenizat pastele cu branza apoi am turnat sosul de ciuperci peste ele si am servit.
Pofta buna!
10 comments
Yummy!
Doua premii te asteapta la mine pe blog.
Pup!
Mihaela sunt yummy yummy!!! :))
Maria te vizitec acusi, multumesc mult!
aoleu ce bine arata…
Clar gustoase;;)!!! Salivez deja…
mmmmmmmmmmm..che buona!
Va multumesc tuturor pentru feed-back-ul pozitiv!!!
Grazie Federica!
arata delicios! ma bucur ca ti am descoperit blog ul! asa mai imi vin si mie inspiratiile culinare!
Andreea, ma bucur mult, dar mult de tot ca iti place blogul meu!!!