Daca va e foame si nu aveti nimic gatit in frigider, sandvisurile astea sunt solutia! Sandvisuri cu pesto, mozzarella si rosii ca sa fiu cat mai precisa.
Ingredientele sunt putine, timpul de pregatire este redus, iar la final te bucuri de o explozie de gusturi si arome. Ce ziceti, suna bine?
Pesto il puteti pregati acasa, insa in comert se gaseste peste tot si este foarte bun. Recunosc ca acasa il pregatesc destul de rar, asa cam erg mai mult pe ce gasesc in magazine. Avem in frigider mai mereu un borcanel si e tare util. Ba il folosesc la paste, ba il mancam simplu pe paine ori il punem pe cartofi si uite ca il punem si in sandvisuri.
Revenind la acestea, va spun ca le puteti servi calde sau reci, la micul dejun sau la cina si merg foarte bine si cand aveti musafiri. Da, da, chiar si musafirilor, de ce nu? Mai ales daca acestia raman peste noapte, a doua zi la micul dejun ii veti impresiona de-a dreptul.
Ingrediente Sandvisuri cu pesto, mozzarella si rosii
- felii de paine
- pesto de busuioc
- rondele de rosii
- mozzarella felii
Mod de preparare Sandvisuri cu pesto, mozzarella si rosii
Pornim cuptorul la 180 grade si asezam hartie de copt intr-o tava.
Ungem feliile de paine cu pesto, punem pe deasupra rondele de rosii si mozzarella.
Asezam sandvisurile in tava si le dam la cuptor pana cand painea devine usor crocanta, mozzarella se topeste si face bule aurii deasupra.
Scoateti din cuptor tava si daca doriti puteti deja sa va bucurati de aceste sandvisuri cu pesto, mozzarella si rosii. Le puteti manca calde sau reci, sunt la fel de bune.
Noi am pregatit si o omleta asa ca ne-am bucurat de un mic dejun copios si satios, insa nu este obligatoriu sa mai pregtiti ceva langa sandvisuri.
Sper sa va placa si voua ideea mea!
Pofta buna!
2 comments
mm, ce bun!!!! Pup
merci Dana, te pup!