Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
supe/ciorbe

Supa de legume cu taietei de casa

written by Corina Ureche ianuarie 1, 2012
La multi ani si bine v-am gasit in noul an!
Sper ca ati petrecut bine in seara de revelion si va doresc sa vi se indeplineasca dorintele pe care vi le-ati pus.
Prima reteta din 2012 este una de supa, o supa usoara perfecta pentru a ne drege dupa mancarurile grele de sarbatori. Eu am preparat-o si din alte motive si anume o raceala. Am simtit nevoie de o supa fierbinte si aromata, de ceva care sa se prepare rapid si fara prea mare bataie de cap.

Avem nevoie de:
-4 rosii
-o ceapa
-2 cartofi
-1 morcov
-1 radacina de patrunjel
-ardei gras verde si rosu
-bulion (o ceasca)
-sare
-piper
-taietei de casa
-patrunjel

Puteti folosi orice fel de fidea, eu am in casa tot timpul taietei de casa facuti de bunica mea, asa ca am profitat de ei.

Spalam si curatam (dupa caz) legumele si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala alaturi de bulion, condimentam cu sare si piper si adaugam apa (2-3 pahare). Dupa ce acestea sunt fierte se trec prin blender si se adauga taieteii fierti in prealabil in apa cu sare; supa nu trebuie sa fie una foarte densa, asa ca putem adauga apa calduta pentru a o lungi. Daca mai este nevoie potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel tocat marunt. Servim fierbinte.

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
2 comments
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Snitele de porc la cuptor
next post
Prajitura Felii de ciocolata

You may also like

Ciorba taraneasca

ianuarie 26, 2012

Ciorba de cartofi cu cascaval

octombrie 26, 2019

Supa crema de mazare cu menta

iunie 16, 2019

Supa crema de cartofi

decembrie 12, 2013

Supa crema de conopida

aprilie 15, 2010

Ciorba de pui a la grec

martie 29, 2020

Supa frantuzeasca de ceapa

martie 6, 2014

Supa crema de dovleac

septembrie 16, 2018

Supa de pui cu taietei

ianuarie 9, 2010

Ciorba de fasole pastai

februarie 5, 2010

2 comments

Emily ianuarie 1, 2012 - 8:23 pm

excelenta supa!
La multi ani fericiti :*

Reply
Corina Ureche ianuarie 1, 2012 - 8:26 pm

Emily, merge perfect la raceala mea 🙂 La multi ani si tie

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ