Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
AperitiveMancaruri

Quiche cu telemea si verdeturi

mai 5, 2023

Dovlecei umpluti cu fasole si porumb

martie 31, 2023

Quesadilla cu spanac si feta

martie 8, 2023
Mancaruri

Sandvis cu hummus de sfecla rosie

ianuarie 12, 2023

Sos cu ciuperci pentru paste

noiembrie 9, 2022

Pui in sos de smantana cu mazare

octombrie 13, 2022
MancaruriPui

Piept de pui umplut cu branza si rosii

written by Corina octombrie 12, 2018
Piept de pui umplut cu branza si rosii

Piept de pui umplut cu branza si rosii i-am spus eu, dar mai are in plus si bacon sau sunca. Reteta este una atat de simpla, de nici nu va vine sa credeti. Este o alternativa la pieptul de pui umplut si rulat sau pieptul de pui umplut sub forma de buzunar.

Si pe langa faptul ca pieptul de pui gatit in acest fel este gustos, mai arata si bine. E colorat si efectiv iti face pofta numai privindu-l. Sau cel putin asa mi s-a intamplat mie.

Branza folosita de mine a fost branza framantata de oi. Dar se poate folosi la fel de bine branza telemea, telemea framantata si chiar cascaval simplu sau afumat.

Baconul il puteti inlocui cu sunca de orice fel sau chiar puteti sa nu il folositi. Ideea e ca puteti adapta foarte usor reteta in functie de gusturile voastre.

Piept de pui umplut cu branza si rosii

Ingrediente Piept de pui umplut cu branza si rosii

pentru 4 portii

  • 2 piepti de pui intregi dezosati
  • branza framantata/cascaval/telemea
  • bacon sau sunca
  • rosii
  • mozzarella razuita (in jur de 100 g)
  • sare si piper
  • patrunjel proaspat
  • putin ulei de masline

Piept de pui umplut cu branza si rosii

Mod de preparare Piept de pui umplut cu branza si rosii

Preincalzim cuptorul la 180 grade si pregatim o tava pe care o ungem cu putin ulei de masline.

Spalam carnea de pui si o tamponam cu un servetel. Taiem pieptul de pui in doua pentru a obtine doua jumatati.

Cu un cutit crestam pieptul de pui din loc in loc, insa avem grija sa nu taiem pana jos. Lasam o baza subtire care sa tina pieptul de pui legat.

Umplem alternativ pieptul de pui cu branza, rosii si bacon (exact ca in poza de mai jos).  Asezam pieptul umplut in tava si presaram sare si putin piper si picuram ulei de masline pe fiecare bucata.

Dam tava la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute. Scoatem tava dupa acest timp si punem pe fiecare bucata mozarella. Mai dam la cuptor cateva minute, pana mozzarella este rumenita usor.

La final adaugam patrunjel tocat marunt. Gata, atat a fost tot!

Eu am zis ca e o reteta simpla. Langa pipetul de pui umplut puteti pune salate sau garniturile preferate. Noi am avut cubulete de dovleac la cuptor – reteta AICI.

  • Adaptati cantitatile de branza si bacon sau sunca in functie de marimea pieptului de pui pe care le aveti.

Pofta buna!Piept de pui umplut cu branza si rosii Piept de pui umplut cu branza si rosii

Print Friendly, PDF & Email
baconmozarellapiept de puiretete simple si usoarerosii
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Ciorba de varza cu afumatura
next post
Supa crema de cartofi si telina

You may also like

Reteta pui piccata (reteta italieneasca)

august 18, 2014

Fajitas de pui

iunie 5, 2012

Ficatei de pui cu ceapa

octombrie 3, 2017

Pui in sos de rosii si ciuperci

martie 26, 2010

Pulpe de pui coapte pe sare

noiembrie 24, 2015

Snitel de pui cu mozzarella

martie 3, 2020

Supa de pui cu legume si paste fara...

martie 28, 2017

Pate de pui facut in casa

februarie 17, 2014

Pui cu 40 de catei de usturoi

ianuarie 22, 2016

Meniu de duminica

iulie 11, 2010

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Promotion Image

Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (34) ciuperci (25) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (26) nuca (23) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (20) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (16) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (48) retete simple si usoare (125) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ