Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
MancaruriPui

Piept de pui umplut cu branza si rosii

written by Corina octombrie 12, 2018
Piept de pui umplut cu branza si rosii

Piept de pui umplut cu branza si rosii i-am spus eu, dar mai are in plus si bacon sau sunca. Reteta este una atat de simpla, de nici nu va vine sa credeti. Este o alternativa la pieptul de pui umplut si rulat sau pieptul de pui umplut sub forma de buzunar.

Si pe langa faptul ca pieptul de pui gatit in acest fel este gustos, mai arata si bine. E colorat si efectiv iti face pofta numai privindu-l. Sau cel putin asa mi s-a intamplat mie.

Branza folosita de mine a fost branza framantata de oi. Dar se poate folosi la fel de bine branza telemea, telemea framantata si chiar cascaval simplu sau afumat.

Baconul il puteti inlocui cu sunca de orice fel sau chiar puteti sa nu il folositi. Ideea e ca puteti adapta foarte usor reteta in functie de gusturile voastre.

Piept de pui umplut cu branza si rosii

Ingrediente Piept de pui umplut cu branza si rosii

pentru 4 portii

  • 2 piepti de pui intregi dezosati
  • branza framantata/cascaval/telemea
  • bacon sau sunca
  • rosii
  • mozzarella razuita (in jur de 100 g)
  • sare si piper
  • patrunjel proaspat
  • putin ulei de masline

Piept de pui umplut cu branza si rosii

Mod de preparare Piept de pui umplut cu branza si rosii

Preincalzim cuptorul la 180 grade si pregatim o tava pe care o ungem cu putin ulei de masline.

Spalam carnea de pui si o tamponam cu un servetel. Taiem pieptul de pui in doua pentru a obtine doua jumatati.

Cu un cutit crestam pieptul de pui din loc in loc, insa avem grija sa nu taiem pana jos. Lasam o baza subtire care sa tina pieptul de pui legat.

Umplem alternativ pieptul de pui cu branza, rosii si bacon (exact ca in poza de mai jos).  Asezam pieptul umplut in tava si presaram sare si putin piper si picuram ulei de masline pe fiecare bucata.

Dam tava la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute. Scoatem tava dupa acest timp si punem pe fiecare bucata mozarella. Mai dam la cuptor cateva minute, pana mozzarella este rumenita usor.

La final adaugam patrunjel tocat marunt. Gata, atat a fost tot!

Eu am zis ca e o reteta simpla. Langa pipetul de pui umplut puteti pune salate sau garniturile preferate. Noi am avut cubulete de dovleac la cuptor – reteta AICI.

  • Adaptati cantitatile de branza si bacon sau sunca in functie de marimea pieptului de pui pe care le aveti.

Pofta buna!Piept de pui umplut cu branza si rosii Piept de pui umplut cu branza si rosii

Print Friendly, PDF & Email
baconmozarellapiept de puiretete simple si usoarerosii
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Ciorba de varza cu afumatura
next post
Supa crema de cartofi si telina

You may also like

Pui in sos de smantana si chutney de...

martie 29, 2017

Pulpe de pui cu miere si usturoi la...

aprilie 27, 2020

Pui cu ciuperci in sos de smantana si...

noiembrie 12, 2011

Dovlecei umpluti (reteta dietetica)

iulie 3, 2012

Piept de pui in fulgi de porumb

iunie 20, 2012

Nuggets de pui la cuptor

mai 14, 2022

Salata de piept de pui si porumb

martie 16, 2010

Piept de pui cu cascaval si sos de...

august 26, 2020

Pui cu nuci si gorgonzola

martie 20, 2012

Piept de pui cu bacon in sos de...

februarie 11, 2019

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ