Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
MancaruriMic dejun

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021

Paste scoici umplute cu ricotta si spanac

februarie 15, 2021

Tocana de porc cu legume la slow cooker

ianuarie 29, 2021
AperitiveMancaruri

Paine fara gluten

ianuarie 25, 2021

Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

ianuarie 20, 2021

Chiftele de ton la cuptor

noiembrie 4, 2020
AperitiveMancaruri

Tarta cu malai

octombrie 21, 2020

Focaccia cu struguri – Schiacciata con l’uva

octombrie 2, 2020

Cartofi dulci umpluti

septembrie 17, 2020
MancaruriPui

Piept de pui cu cascaval si sos de rosii

august 26, 2020

Vinete cu parmezan la cuptor

august 6, 2020

Shakshuka cu dovlecel

iulie 28, 2020
MancaruriMic dejun

Shakshuka cu dovlecel

written by Corina iulie 28, 2020
Shakshuka cu dovlecel

Shakshuka cu dovlecel – o mancare potrivita pentru orice sezon la mic dejun, pranz sau cina. Sau cel putina asa cred eu, este o mancare potrivita pentru orice masa si datorita prezentei dovlecelului care o face ceva mai consistenta.

Recunosc, nu fac foarte des shakshuka. De altfel, pana acuma am facut reteta asta de doar 3-4 ori. Este foarte putin daca te gandesti ca multa lume o face saptamanal, poate si mai des.

Este o mancare consistenta, ai nevoie de paine langa ea sau lipii si are de toate: rosii, branza, oua, verdeata. Eu am mai pus si dovlecel razuit; suntem in plin sezon de dovlecei asa ca ar fi si pacat sa nu depasim faza de dovlecel pane sau budinca de dovlecel. P.S. Eu fac des si supa de dovlecel si e super-super buna!

Mai multe despre shakshuka si originile sale puteti sa cititi AICI.

Shakshuka cu dovlecel

Ingrediente Shakshuka cu dovlecel

  • un dovlecel marime medie
  • 4 catei de usturoi maruntiti din cutit sau trecuti prin presa
  • 1 legatura ceapa verde tocata marunt sau o ceapa alba
  • 1/2 ardei gras (orice culoare, eu am folosit semafor)
  • 400g rosii decojite si maruntite (din conserva, dar se pot folosi si proaspete)
  • 100g branza feta sau telemea
  • ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita chimen
  • putina nucsoara razuita
  • marar proaspat tocat marunt

VEZI MODUL DE PREPARARE IN VIDEOUL DE MAI JOS

Print Friendly, PDF & Email
dovlecelmararouaretete simple si usoare
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Prajitura cu branza si fructe
next post
Vinete cu parmezan la cuptor

You may also like

Quiche cu somon si mazare

mai 22, 2018

Clatite de dovlecel cu branza

august 6, 2019

Budinca de chia cu lapte de cocos si...

octombrie 24, 2018

Homemade granola si o idee de cadou

noiembrie 23, 2014

Paine in ou cu afine, pentru mic dejun

septembrie 24, 2016

Pancakes (clatite americane)

ianuarie 22, 2012

Waffles cu branza si morcovi

ianuarie 30, 2017

Sandvis cu lipie si papara

iunie 11, 2015

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021

Omleta din albusuri cu multa branza

iulie 12, 2012

Leave a Comment Cancel Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Promotion Image




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi

Cauta si aici

aluat (15) aperitive (10) biscuiti (12) branza (11) capsuni (15) cartofi (27) cascaval (10) chiftele (17) ciocolata (30) ciuperci (22) desert (29) dovlecel (17) dulceata (12) lamaie (14) mancare la pachet (20) masline (13) mic dejun (13) morcovi (25) mozzarella (11) nuca (21) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (19) porc (13) prajitura (22) pui (18) retete cu pui (18) retete italienesti (14) retete la cuptor (26) retete peste (12) retete porc (11) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (44) retete simple si usoare (94) rosii (29) salata (17) selgros (39) selgros cauta pasiunea (14) sfaturi utile (14) smantana (10) spanac (16) usturoi (18) zmeura (13)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SAVE & ACCEPT